Valikko Sulje

Terveystarkastukset

Vuosittainen terveystarkastus on hyvä pitää luonnollisena osana lemmikin elämää halki elämän. Helpoin tapa terveystarkastukselle on rokotuskäynnin yhteydessä.

Säännöllisillä terveystarkastuksilla voidaan havaita ongelmat ajoissa ja mahdollisesti aloittaa hoito jo ennen varsinaisten oireiden puhkeamista. Lisäksi ennakoiva terveydenhuolto kuten hammaskivenpoistot on helppo ajoittaa omistajalle ja lemmikille sopivaan ajankohtaan.

Riittävän aikainen sairauden havaitseminen mahdollistaa oikean ruokavalion valitsemisen ja mahdollisten lääkitysten aloittamisen. Näin pystytään hoitamaan monia ongelmia tai ainakin hidastamaan niiden etenemistä.

Tarvittaessa terveystarkastuksen yhteydessä otetaan veri- ja virtsanäyte. Varaammekin terveystarkastukseen riittävän ajan, jolloin omistajalla on myös mahdollisuus kysyä eläinlääkäriltä neuvoa ja kertoa mahdollisista muutoksista lemmikkinsä voinnista.

Kasvattajien on mahdollista varata pentueelle terveystarkastusaika ennen luovutusta. Eläinlääkäri kirjoittaa jokaiselle pennulle oman terveystarkastuskaavakkeen ja tarvittaessa voimme hoitaa pentujen sirutuksen ja muut tarvittavat asiat kuntoon. Kysy rohkeasti pentutarkastuksesta henkilökunnaltamme. Voimme räätälöidä tarkastukseen mukaan rokotusohjelman, matkustusasiakirjojen teon ja muut palvelut.