Specific CID Digestive Support 15 kg

103,50 

Specific CID Digestive Support

Kuiva erikoisruokavalio koirille tukemaan ruoansulatuksen normaalia toimintaa.

Se on suunniteltu täyttämään niin kasvavien, kuin aikuisten koirien ravinnolliset tarpeet.

Käyttöaiheina mm.

 • Ruuansulatuskanavan akuutit ja krooniset sairaudet, joihin liittyy ripulia, oksentelua ja/tai ilmavaivoja
 • Eksokriininen haiman vajaatoiminta
 • Ruuansulatus- ja imeytymishäiriöt
 • Bakteerien ylikasvu ohutsuolessa
 • Paksusuolen tulehdus
 • Toipilasaika

Ominaisuudet

Specific CID Digestive Support ruoka on kuiva erikoisruokavalio koirille. Se on kuitupitoisuudeltaan matala, joten se sulaa erinomaisesti ja näin voidaan varmistua ravintoaineiden optimaalisesta imeytymisestä. Ruokaan on lisätty mm. myrkyllisiä aineita ruoansulatuskanavasta sitovaa zeoliittiä, sekä fermentoituvia kuituja (frukto-oligosakkaridit FOS ja juurikaskuitu), jotka edistävät hyödyllisten suolistobakteerien kasvua, mikä tukee tervettä ruuansulatukanavaa.

 • Erinomainen sulavuus – Erinomaisesti sulavat ainesosat korvaavat suoliston entsyymien vähentynyttä aktiivisuutta ja varmistavat ravintoaineiden ihanteellisen imeytymisen. Tämän ansiosta ruoka sopii erinomaisesti potilaille, jotka kärsivät ruoansulatuskanavan sairauksista, kuten akuutista tai kroonisesta ripulista, oksentelusta ja/tai ilmavaivoista
 • Vitamiinit ja kivennäisaineet – Ruoka sisältää runsaasti mineraaleja ja rasvaliukoisia vitamiineja, mikä kompensoi heikentymistä imeytymistä ruoansulatuskanavassa. Korotettu elektrolyyttien määrä korvaa oksentelun ja ripulin menetyksiä.
   
 • Tukee immuunijärjestelmää – Ruoka sisältää hiivasta eristettyjä β-1,3/1,6-glukaaneja, jotka sitoutuvat valkosolujen reseptoreihin ja näin varoittavat immuunijärjestelmää ja tukevat immuunivastetta. Ruokaan on lisätty munajauhetta, jossa on runsaasti kananmunasta eristettyjä vasta-aineita. Vasta-aineet sitovat tiettyjä bakteereja, viruksia ja alkueläimiä suolistossa ja siten ehkäisevät näiden taudinaiheuttajien kiinnittymistä suolen seinämään, suolinukan vahingoittumista sekä näihin liittyvää ripulia.
  Lisäksi ruokavalio sisältää mannaanioligosakkarideja (MOS), jotka sitovat taudinaiheuttajia ja siten estävät niitä pääsemästä suolen seinämään. Mannaanioligosakkaridit lisäävät myös suoliston paikallista vastustuskykyä.
 • Tukee suolistoa –   Psylliumkuitu on geeliytyvää, liukenevaa kuitua, jolla on kyky imeä useita kertoja painonsa verran nestettä. Psylliumkuitu on tunnettu sen myönteisistä vaikutuksista ruoansulatuskanavan toiminnan säätelyyn ja kyvystään suojata suolen limakalvoa. 
 • Vähentää hajuja – Yucca -uute vähentää pahanhajuisten kaasujen tuotantoa ja ulosteen hajua.
   

Vasta-aiheet

Ruoan käytölle ei ole vasta-aiheita.

 

Ainesosat

Riisi, kananmunat (vasta-aineiden lähde mukaan lukien), kalajauho, maissitärkkelys, kivennäisaineet (mukaan lukien zeoliitti), eläinrasva,sokeri, hydrolysoitu sianlihavalkuainen, selluloosajauhe, vitamiinit ja hivenaineet, psylliumkuitu, hiiva (ß-1,3/1,6-glukaanien ja mannaanioligosakkaridien lähde), juurikaskuitu, metioniini, frukto-oligosakkaridit,
Yucca-uute, auringonkukkaöljy.
Antioksidantit: EU:n hyväksymät lisäaineet: BHA, BHT, propyyligallaatti.
Ei sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,