Royal Canin Hypoallergenic

79,99 

Royal Canin Hypoallergenic -koiran kuivaruoka on erikoisruokavalio aikuisille, joilla on

· ruoka-aineyliherkkyys
· ruoka-aineallergia, johon liittyy iho- ja/tai suolisto-oireita
· atooppinen dermatiitti, johon liittyy krooninen kutina.

Intoleranssi voi ilmetä koiran ruoansulatuselimistön ja ihon oireiluna, oireita ovat mm. koiran ripuli, suolistotulehdus ja ihon kutina. Hyvin pienet määrät allergisoivaa ainetta voivat aiheuttaa reaktion ja tyypillisesti reaktion aiheuttaa koiran elimistölle tuttu valkuaisaine. Royal Canin Hypoallergenic -koiranruoka on valmistettu valikoiduista valkuaisaine- ja hiilihydraattilähteistä ja valkuaisaineet on hydrolysoitu (pilkottu) niin pieneksi, että elimistön vastareaktio on hyvin epätodennäköinen. Royal canin Hypoallegenic-kuivaruoka on laktoositon ja gluteeniton.

  • Pilkotut valkuaisaineet: helposti sulava soijaproteiinihydrolysaatti on molekyylipainoltaan alhainen ja siten vain vähäisesti allergisoiva.
  • Ihon hyvinvoinnin tuki: Patentoitu ravintoaineyhdistelmä tukee ihon terveyttä. Runsaasti biotiinia, niasiinia ja pantoteenihappoa, jotka sinkki-linolihapposeoksen kanssa ehkäisevät ihon kuivumista ja vahvistavat ihon puolustuskykyä.
  • Pitkäketjuiset omega-3-rasvahapot EPA ja DHA vähentävät ihon tulehdusreaktioita ja tasapainottavat ruoansulatusta.
  • Helposti sulava koostumus: kuivattu juurikasmassa, FOS ja zeoliitti ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa ja tukevat suoliston limakalvojen terveyttä.

SUOSITUKSET: Erikoisruokavalioita käytetään vain eläinlääkärin määräyksestä. Noudata eläinlääkärin antamia ruokintasuosituksia. Ruoka-aineallergiaa tai intoleranssia epäiltäessä ruokavalio muutetaan ilman siirtymävaihetta. Royal Canin Hypoallergenic -erikoisruokavaliota käytetään yleensä 3-8 viikon ajan. Jos yliherkkyysoireet häviävät, täysravintoa voidaan käyttää jatkuvasti.
Ei sovi koirille, joilla on akuutti haimatulehdus tai hyperlipidemia.