Tervetuloa Punaturkkiin
Myymälä
Hammashoidot
Eläinlääkäripalvelut

Rokotukset

Rokotukset kuuluvat koirien, kissojen ja frettien perusterveydenhoitoon. Rokotus on helpoin tapa suojata lemmikki virustaudeilta. Rabies eli raivotautirokotus suojaa samalla myös omistajaa.

Pehmytosakirurgia

Pehmytosakirurgia pitää sisällään kaikki operaatiot pienistä ihokasvainten poistoista vaativiin vatsaontelo leikkauksiin. Suoritamme kaikki pehmytosaleikkaukset vastaanotollamme.

Terveystarkastukset

Vuosittainen terveystarkastus on hyvä pitää luonnollisena osana lemmikin elämää halki elämän. Helpoin tapa terveystarkastukselle on rokotuskäynnin yhteydessä.


Klinikka

medical doctor dog

Tervetuloa pieneläinvastaanotto Punaturkin kotisivuille. Punaturkki tarjoaa eläinlääkäripalveluiden lisäksi lisääntymistieteen erikoiseläinlääkärin palveluja.

Myymälästämme löydät laadukkaat kissan- ja koiranruuat niin päivittäisiin tarpeisiin, kuin sairauksien tukihoitoon. Lisäksi meillä on kattava valikoima tuotteita lemmikkien hoitoon.

Olemme avoinna ma-to klo 8.00-18.00 ja pe klo 8.00-16.00

puh 017 - 2628890

tai 044 2351616 (vastaa mahdollisuuksien mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella)

Henkilökuntamme


Viimeiset tiedotteet

Tilaa uutiskirjeemme


Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja valitse mitä postia haluat vastaanottaa meiltä. Haluatko yleisiä tiedotteita vai oletko kissan tai koiran omistaja sekä kiinnostunut lemmikkiäsi koskevista asioista? Voit tietysti myös tilata kaikki uutiskirjeet.

Minkälaista postia haluat vastaanottaa?

Facebook syötteet

5 days ago
PetBIOMICS – Metabolomics for animals

Punaturkki on yhdessä Kuopion Eläinlääkärikeskuksen (KEK) ja Movet Oyn kanssa keräämässä näytteitä PetBIOMICS Oyn uudenlaisen aineenvaihduntatestin kehittämistä varten.
Punaturkin ... See more

In 2018 PetBiomics (previously Genoscoper Oy) is launching an accurate metabolomics analysis with up to 80 direct measures from a single blood sample at a very affordable price.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Punaturkin tiimiin liittyy marraskuun alkupäivinä eläinlääkäri Noora Remes, jolla on erityisosaamista eksoottisten lemmikkien eläinlääkinnästä. Aikoja on varattavissa jo nyt. Tervetuloa ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 113 »