Tervetuloa Punaturkkiin
Myymälä
Hammashoidot
Eläinlääkäripalvelut

Rokotukset

Rokotukset kuuluvat koirien, kissojen ja frettien perusterveydenhoitoon. Rokotus on helpoin tapa suojata lemmikki virustaudeilta. Rabies eli raivotautirokotus suojaa samalla myös omistajaa.

Pehmytosakirurgia

Pehmytosakirurgia pitää sisällään kaikki operaatiot pienistä ihokasvainten poistoista vaativiin vatsaontelo leikkauksiin. Suoritamme kaikki pehmytosaleikkaukset vastaanotollamme.

Terveystarkastukset

Vuosittainen terveystarkastus on hyvä pitää luonnollisena osana lemmikin elämää halki elämän. Helpoin tapa terveystarkastukselle on rokotuskäynnin yhteydessä.


Klinikka

medical doctor dog

Tervetuloa pieneläinvastaanotto Punaturkin kotisivuille. Punaturkki tarjoaa eläinlääkäripalveluiden lisäksi lisääntymistieteen erikoiseläinlääkärin palveluja.

Myymälästämme löydät laadukkaat kissan- ja koiranruuat niin päivittäisiin tarpeisiin, kuin sairauksien tukihoitoon. Lisäksi meillä on kattava valikoima tuotteita lemmikkien hoitoon.

Olemme avoinna ma-to klo 8.00-18.00 ja pe klo 8.00-16.00

puh 017 - 2628890

tai 044 2351616 (vastaa mahdollisuuksien mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella)

Henkilökuntamme


Viimeiset tiedotteet

Tilaa uutiskirjeemme


Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja valitse mitä postia haluat vastaanottaa meiltä. Haluatko yleisiä tiedotteita vai oletko kissan tai koiran omistaja sekä kiinnostunut lemmikkiäsi koskevista asioista? Voit tietysti myös tilata kaikki uutiskirjeet.

Minkälaista postia haluat vastaanottaa?

Facebook syötteet

2 weeks ago
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

Kesäloman kynnyksellä kannattaa tarkistaa että myös lemmikin passiasiat on kunnossa. Lisäteitoja EVIRAn sivuilta.

Suunnitteletko ulkomaanmatkaa lemmikin kanssa? Olethan hankkinut lemmikkieläinpassin ja ottanut seuraavat asiat huomioon? bit.ly/Evira-lemmikille-passi-mukaan #lemmikkieläinpassi

Kuva: Nina ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 weeks ago
Tuhansien vuosien tuotekehitys: koiran maitohappobakteerit ovat elintärkeitä

Myös meiltä saat Caniusta!

http://www.koiranterveydeksi.fi/artikkelit/tuhansien-vuosien-tuotekehitys-koiran-maitohappobakteerit-ovat-elintarkeita

Maitohappobakteerit ovat suoliston ensimmäisiä bakteereita jokaisella lajilla. Ihmisen lisäksi niitä on kaikilla tähän asti tutkituilla eläimillä, myös koirilla ja kaikkien suoliston ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 93 »