Myymälä

Myymälässämme on kattava valikoima lemmikkien eri sairauksien tukihoidossa käytettäviä ruokia ja lisäravinteita. Rehuvalmistajista kattavin valikoima hyllyssämme on yhteistyökumppaneillamme Royal Caninella ja Specificillä. Muitakin merkkejä hyllyssä on satunnaisesti ja toki tilaamme ilman lisäkustannuksia omistajan haluamia tuotteita. Myös muutamia laadukkaita päivittäisruokavalioita yhteistyökumppaneiltamme on saatavilla suoraan hyllystämme.

Specific tarjoaa asiakkaillemme kanta-asiakasjärjestelmän, jolla joka 10. säkki tulee veloituksetta. Tarjous koskee niin päivittäisruokavalioita kuin terapeuttisiakin ruokavalioita. Royal Caninen tarjoamassa kanta-asiakaskortissa joka seitsemäs säkki on veloitukseton. Kysy lisää henkilökunnalta.

Myymälästämme löydät lisäksi tuotteet muun muassa korvien ja silmien puhdistukseen, turkinhoitoon ja ruuansulatuselimistön ongelmiin. Myymälästämme saa myös laadukkaat lisäravinteet esimerkiksi iho-, nivel-, maksa- ja munuaissairaille.

Henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa ja vastaa kysymyksiinne.

Koirien trimmauspalvelu

Teemme yhteistyötä Studio Karvakorvien yrittäjän Mari Kaislasuon kanssa. Hän käy trimmaamassa koiria vastaanotolla keskiviikkoisin. Ajanvaraus suoraan Marilta puh 040 517 9498. Studio Karvakorvat tekee myös nypittävien rotujen trimmauksia. Lisäksi se tarjoaa koulutuspalveluita. www.studiokarvakorvat.fi